Apoi, puteți împărți sarcinile fiecărui membru al familiei pe baza acestor termene.

By: | Tags: | Comments: 0 | July 15th, 2021

Apoi, puteți împărți sarcinile fiecărui membru al familiei pe baza acestor termene.

În ultimul an, am fost neputincioși peste pandemie la scară largă, dar am fost puternici individual (într -o anumită măsură și, în funcție de circumstanțele și privilegiile specifice ale fiecărei persoane) în alegerile pe care le -am făcut Pentru a ne proteja, fie prin purtarea unei mască, a distanțării sociale, fie de altfel. Acest lucru ne -a făcut mai conștienți de responsabilitatea noastră individuală pentru propria noastră siguranță – și, poate, de propria noastră mortalitate, și această noua conștientizare ar putea face dificilă să dăm din nou soarta noastră străinilor.

Este Natural să te temi de zbor, având în vedere că a fi pe un avion implică renunțarea intenskin romania la controlul personal. —Carla Marie Manly, doctorat

Dacă vă simțiți înțelepți în privința urnării unui avion după ce ați fost împământat, ca să spuneți, pentru atât de mult timp, ceea ce simțiți este rezonabil. Indiferent dacă vă simțiți nou -frică de zborul sau temerile vechi se reface, este important să fiți compătimiți cu voi înșivă, spune dr. Manly. Este firesc să te temi de zbor, având în vedere că a fi pe un avion implică renunțarea la controlul personal. Și după un an de a fi aproape neputincios la mâna pandemiei, este normal ca temerile să iasă la suprafață pe măsură ce restricțiile se ușurează.

povești conexe Încă de când The Queer Eye for the Straight Guy Reboot a preluat feed -ul meu Netflix în 2018, am fantasizat despre Jonathan Van Ness care îmi face părul. Adică, nu -i așa? Steaua de despartire a emisiunii are un avantaj evident pentru păr, iar urmărindu -l să transforme chiar și cele mai dragi de tunsori în ceva fabulos este un lucru. Dar personalitatea lui? Aura lui?! Fangirl -ul din mine a visat să stea pe scaunul lui Van Ness și să -l lase să -și lucreze magia pe maneta mea și pe sufletul meu.

În timp ce va trebui să aștept să-mi îndeplinesc fantezia de a avea tendrile în stil JVN, pot avea cel mai apropiat cel mai bun lucru: prima colecție de păr a lui Van Ness, care va trebui să lovească rafturi (fizice) în Sephora mai târziu toamna asta. Dacă doriți să blocați o sticlă sau două (sau șapte), le puteți cumpăra online acum. Spune -o cu mine – Yaaaaas!

Iată DEET-urile: JVN tocmai lansat pe JVNHAIR.com și Sephora.com și va fi disponibil în magazin începând cu 17 septembrie 2021. Colecția conține 10 produse defalcate în patru mini-colecții: Există colecția de întruchipare (pentru volumul plin de farmec), colecția de nutriție (pentru hidratare profundă, restaurativă), colecția de undeadage (pentru repararea tresurilor obosite) și colecția completă (care conține tratament și stil care sunt aprobate de JVN pentru toate tipurile de păr ) Toate la un preț de 28 USD sau mai puțin, este o modalitate accesibilă de a obține blocaje din lista A fără prețul proiectantului.

Foto: JVN

După cum vă puteți imagina, toate produsele sunt formulate folosind doar cele mai bune -Chest-cele mai inovatoare ingrediente. Van Ness nu este un fan al sulfatilor, care pot usca șuvițe sau orice alte substanțe chimice ciudate care lasă părul într -o stare neplăcută pentru unii.

povești conexe Este destul de greu să găsești uzură de antrenament care arată și se simte bine pe corpul tău. Este și mai dificil să găsești un singur brand care o face bine pentru o gamă de dimensiuni incluzive. Astăzi, însă, mai multe mărci de îmbrăcăminte activă își fac obiectivul principal de a crea îmbrăcăminte pentru a se potrivi tuturor. Si ghici ce? O fac într-un mod care nu este accesibil, ci și super-modă.

Cele șapte mărci de mai jos oferă dimensiuni care variază de la XS la 3X (și apoi unele). Aceștia stabilesc bara pentru ca toți ceilalți să -și urmeze exemplul, făcând afirmația că nu trebuie să sacrifici calitatea sau stilul pentru dimensiuni. Iată cele mai bune mărci de antrenament care include dimensiuni pe care trebuie să le cunoașteți.

bun american cumpără acum bun american true forță sutien sutien 49 $ cumpără acum bun american the icoana bicicletă scurtă 65 $ Cumpărați Acum, o salopetă de sculpturi de luciu Gloss 139 $

Good American și -a construit întregul brand (blugi, corpuri, îmbrăcăminte activă și multe altele) pe platforma de incluziune a mărimii. Fie că înseamnă să oferiți stiluri identice în dimensiuni drepte și în plus, sau să dovediți că nu puteți foarte bine să puneți nicio formă sau dimensiune a corpului într -o categorie simplă, Good American are spatele dvs., cu un interval de mărimi care trece de la XS la 4XL.

nike cumpără acum Nike Sportswear Heritage Fleece Crew 60 $ Cumpărați acum Nike Sportswear Graphic Leggings 50 $ Cumpărați acum Nike Swoosh Medium-Support Sports Sutien 30 USD Cumpărați acum https://www.nike.com/ T/SWOOSH-WOMENS-MEDIUM-Support-Sports-Bra-Plus-Size-2VZVMB $ 30

Staple de fitness de lungă durată Nike face ca antrenamentul să se uzeze până la dimensiunea 26. Începând cu 2016, brandul a ridicat extensia din gama sa de dimensiuni, oferind 0 până la 26 în atâtea stiluri de înțelepciune.

Dincolo de yoga cumpără acum distanță distanță și vorbește capri legging 86 dolari cumpărați acum dincolo de yoga ascensiune up up up BRA 58 USD Cumpărați acum dincolo de Yoga Side Divits V-Neck Tee 64 $

Anul trecut, ca răspuns la feedback-ul pe scară largă a clienților, dincolo de yoga și-a extins gama de dimensiuni pentru a include XXS până la 3x. Următorul: o gamă și mai mare de imprimeuri, culori și stiluri.

JoyLab și C9 Campion cumpără acum jacheta ușoară JoyLab (1x-4x) 37 $ Cumpărați acum jacheta ușoară Joylab ( XS-XXL) 35 $ Cumpărați acum JoyLab Sports Sports Sports 22 $ Cumpărați acum C9 Campion Capri cu talie înaltă Capri 25 $

Este greu de spus ce este cel mai încântător în colecțiile de îmbrăcăminte activă ale Target. JoyLab unghie acele imprimeuri și modele ale momentului, în timp ce C9 de la Campion are țesături la nivel de performanță-și în ambele mărci, multe stiluri sunt disponibile în dimensiuni de la XS la 4X. În plus, salut, este suficient de accesibil pentru a cumpăra un set de potrivire și încă vă permiteți un suc verde de 10 USD.

prietena colectiv cumpără acum prietena colectivă compresie înaltă legie de 68 USD Cumpărați acum Prietena colectivă paloma sutien 38 $ cumpără acum prietena colectivă Frances tee 28 $

prietena colectivă își propune să verifice toate casetele. Oferă îmbrăcăminte activă într-un curcubeu de nuanțe și este, de asemenea, o linie ecologică și durabilă din materiale reciclate. Cu toate acestea, mai presus de toate, marca de antrenament este mai inclusă cu dimensiuni decât oricare alta, oferind fiecare piesă în dimensiuni de la xxs la 6xl.

Standard universal Cumpărați acum un universal standard de contrast cu un universal Ace Legguri 7/8 $ 75 Cumpărați acum standard universal Următorul corp gol 85 $ Cumpărați acum Universal Standard Baseliner Tank 55 $

Universal Standard are blugi, tricouri, tricoturi și multe altele-dar mai acordă atenție specială la colecția sa mai sportivă și bazată pe antrenament. Îmbrăcămintea sa este disponibilă în dimensiuni de la XXS la 2XL, trăind în conformitate cu declarația de scop pentru a „aduce moda pentru toate femeile până la un standard universal”. Hero Sport Crop Sutien 55 dolari Cumpărați acum superfit Hero Superfine Pocket Leggings 84 USD Cumpărați acum Superf Hero Superf Pocket Pocket Capris 84 USD

Superf Hero oferă clasici (pantaloni scurți, jambiere și sutiene sport) într -o gamă largă de culori îndrăznețe, cu dimensiuni de la XS la 5XL. Mai mult, site-ul mărcii permite oricărei fete să-și găsească clasa ideală de fitness pozitivă, antrenor, sală de gimnastică și multe altele-toate în zona ei locală.

Iată de ce unele mărci de modă sunt încet să se alăture dimensiunii -Virare cu incluziune. Și nu ratați aceste linii de modă incluzive, care au ceva pentru toată lumea.

Etichete: îmbrăcăminte activă, mărci incluzive de dimensiuni Există tot felul de motive pentru care o persoană poate face față vinovăției sau rușinii în jurul unei practici de masturbare sau sex recreativ. )

Breaking the Stigma care înconjoară masturbarea, în special, a fost un subiect atins în cel mai recent episod din Glowing Live cu Latham pe IGTV -ul lui Well+Good. În episod, activistul Doula și Wellness, Latham Thomas, fondatorul Mama Glow, și educatorul sexual Cindy Luquin, MA, CSE, fondatorul platformei de educație pentru sănătate sexuală Howl la pântece, a discutat de ce este important să elimină și orgasme.

Pentru a auzi discuția completă, consultați episodul din Glowing Live cu Latham mai jos:

Vizualizați această postare pe Instagram

o postare partajată de Well+Good (@iamwellandgood)

„Pentru cea mai lungă perioadă-din nou, această vinovăție creștină-catolică căreia îi place să-și ridice capul din când în când-obișnuiam să simt o rușine profundă în ceea ce privește masturbarea, despre auto-neputință”, spune Luquin . „Cu cât am îmbătrânit, cu atât mi -am dat seama că sunt de fapt o persoană mai fericită când îmi fac timp pentru asta. Sunt mai bine la meseria mea [și] am o relație mai bună cu oamenii. ”

Acest lucru are sens, pentru că nu numai că te poate masturba să te ajute, personal, să te simți bine (și să te expună la mulți mulți Beneficii), dar poate duce și la orgasme, ceea ce ajută la reducerea stresului și eliberează substanțe chimice fericite, cum ar fi oxitocina și dopamina, spun că omul de știință al sănătății comportamentale Kristen Mark, doctoratul și relația și antrenorul de bunăstare Shula Melamed, MPH. Din acest motiv, cu toții suntem cu siguranță să beneficiem de încorporarea plăcerii în practicile noastre zilnice de îngrijire de sine, mai ales dacă se termină într-un orgasm.

povești conexe Antrenamentele la domiciliu sunt mai populare ca niciodată. Indiferent dacă transmiteți o clasă dintr -un studio de tip boutique sau transpirați împreună cu antrenorul preferat în timpul unui antrenament video live, opțiunile sunt cu adevărat nesfârșite. Fără îndoială, puteți să vă ridicați o transpirație acasă așa cum ați face la sală, dar există câteva exerciții grele de evitat până la următoarea sesiune de antrenament în persoană pentru a evita vătămările grave.

Maillard Howell, proprietarul Dean Crossfit și fondatorul The Beta Way poate numi cu ușurință mai mult decât câteva exerciții grele, ar trebui să evitați să încercați acasă pentru prima dată – și ceea ce puteți face în schimb pentru a obține beneficii similare.

Exerciții grele de evitat fără instrucțiuni adecvate în persoană

1. Bench Press

Presa de bancă pare destul de inofensivă, nu? Nu când nu ai un prieten în apropiere. Cel mai bun dintre noi folosesc spotters pentru presa de bancă, spune Howell. Un începător poate fi ușor fixat sub bară făcând unul singur acasă.

Ce puteți face în schimb: apăsați pe bancă cu gantere ușoare

2. Salturile de cutii

salturile cutiei pot fi un exercițiu cu adevărat eficient atunci când le faceți corect. Încercarea de a le învăța acasă pentru prima dată ar putea să nu fie cea mai înțeleaptă decizie, totuși, deoarece acest lucru poate duce cu ușurință la vătămare – mai ales atunci când alegeți ceva prea mare, nu le faceți cu forma corectă sau Haven ‘ nu a construit puterea musculară necesară pentru a le face în primul rând.

povești conexe Folosirea unei linguri pentru a îndepărta o groapă de avocado este enervantă. Acele mici gadgeturi menite să ajute să se simtă ca o pierdere de bani. Și înjunghierea gropii cu un cuțit este periculoasă. Leziunile legate de avocado au trimis în medie 24 de persoane la spital pe zi, în 2018. Se dovedește, a existat un hack ușor de eliminat de-a lungul timpului de avocado-nu există instrumente speciale necesare.

Cel mai recent truc care plutește în jurul Tiktok, de asemenea, cadoul care continuă să dea, implică apăsarea groapei doar cu degetele. Începeți prin a încadra groapa cu indexul și degetul mijlociu și degetul mare pe spatele avocadoului din spatele gropii. Aplicați o presiune blândă și exact așa, groapa ta apare. Dacă trebuie să salvați o parte din AVO -ul dvs. pentru mai târziu, puteți utiliza această pod proaspăt de întindere (10 USD).

@lilyroelofswhy mi -am scos întreaga viață & amp;#129361; ## Lifehack ## Kitchenhack ## Avocado ♬ Sunet original – Lily Roelofs

Acest hack de groapă de avocado pare aproape prea ușor pentru a fi real. Ne-am pierdut cu adevărat timpul cu metode elaborate de eliminare a gropilor? În calitate de jurnalist de investigație care a lovit greu, am decis să pun acest truc în groapă la test pe cinci avocado, de la firmă la moale. Iată cum a mers.

Viral Tiktok Avocado Pit funcționează cu adevărat?

1. Firm

Acest avocado a fost atât de ferm încât un pic de suc de avocado s -a scurs când am tăiat în el și a trebuit să folosesc un pic de forță suplimentară pentru a răsuci cele două jumătăți unul de celălalt. Odată ce am început să apăs, groapa a fost la jumătatea bucătăriei mele în câteva secunde. În afară de un dent de degetul mare din spatele avocadoului, carnea a fost lăsată neatinsă.

povești conexe Dacă strategia dvs. de curățare a casei implică așteptarea până când lucrurile sunt îngrozitoare-și vreau să spun, îngrozitoare-să izbucnești vidul, mopul și Duster, ești într-o companie bună. Conform Studiului Național de Curățare din 2019 (da, acesta este un lucru), 69 la sută dintre oameni spun că există zone în casa lor pe care nu le curăța, dar ar trebui. Acesta este un motiv imens pentru care crearea unui program de curățare este un astfel de schimbător de jocuri: rămâneți la el și nu veți mai avea niciodată coșmaruri ale așezării de praf din spatele dulapului.

Un mare beneficiu de a avea un program de curățare este că puteți împărți sarcinile de curățare în timp, distribuirea încărcăturii pentru a deveni mai ușor de gestionat, spune organizatorul certificat de metodă Konmari, Michele Vig, fondatorul îngrijitului Little Nest și autorul The Holistic Guide la declanșare. Când aveți un program, puteți delega părți din programul de curățare în rândul membrilor familiei dvs. Vig recomandă să facă programul de curățare cât mai specific posibil, împărțindu -l într -o listă de verificare de curățare pentru a trece prin zilnic, săptămânal, lunar și sezonier (mai multe despre asta de mai jos). Apoi, puteți împărți sarcinile fiecărui membru al familiei pe baza acestor termene. De exemplu, poate partenerul tău golește mașina de spălat vase în fiecare zi, curăță baia în fiecare săptămână și schimbă filtrele de ventilație în fiecare lună.

ar trebui să urmărești progresul peste perfecțiune. —Michele Vig, organizator profesionist

Da, acest program este probabil o modalitate eficientă de a evita orice lupte legate de praf în gospodăria ta-dar se va asigura, de asemenea, că te înmoaie toată sănătatea mentală și fizică Beneficiile de a avea o casă curată și proaspătă la care să vină acasă (în special acum, când toți petrecem mult timp în interior). Cercetările arată că împrejurimile aglomerate scad concentrarea, în timp ce spațiile spiffy, bine organizate promovează odihna și restaurarea. Este un memento bun pentru acele săptămâni în care ești tentat să sară să -ți pliezi rufele curate și să trăiești din coș … nu că am făcut asta vreodată.

povești conexe Cu magazinul Well+Good, editorii noștri și-au pus anii de know-how pentru a lucra pentru a alege produse (de la îngrijirea pielii până la îngrijirea de sine și nu numai), pariază că îți va plăcea. În timp ce editorii noștri selectează în mod independent aceste produse, efectuarea unei achiziții prin linkurile noastre poate câștiga bine+o comisie bună. Cumparaturi fericite! Explorați magazinul

Nu este în fiecare zi că unul dintre cele mai luxoase mărci de încredere ale pielii de încredere este pusă la vânzare, dar pentru fanii lui Tatcha, astăzi este acea zi. Brandul japonez de frumusețe (cunoscut pentru formulele sale eficiente și utilizarea ingredientelor naturale), care are listele A precum Drew Barrymore și Meghan Markle care își ridică produsele, și-a dat startul oficial în vânzarea masivă a săptămânii cibernetice. *Cue Hallelujah Chorus*

Pentru o perioadă limitată de timp, retailerul oferă 20 la sută reducere la zeci de bunătăți IS de îngrijire a pielii atunci când utilizați Code Cyber21 la checkout. În plus, marcați un cadou gratuit atunci când efectuați o comandă de 100 USD sau mai mult. Aceasta include economii pe o tonă de cei mai bine vânduti, inclusiv demachiantul profund de curățare exfoliantă și hidratantul crem de piele de rouă favorit de fan, care este plin de antioxidanți și agenți hidratanți puternici precum acidul hialuronic și orez purpuriu japonez. Nu este de mirare de ce iubitorii de îngrijire a pielii nu pot împiedica să alerge la brand din când în când pentru pielea strălucitoare și hidratată.